klussen

Wij kunnen u de volgende garanties geven:

J. Klinkenberg stuc- en klussenbedrijf staat garant voor een goede kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit voor al u klussen in en rond het huis!

Het beste materiaal

Voor het beste stuc- en kluswerk heb je de beste materialen nodig. Wij werken uitsluitend met topmateriaal bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Doordat wij nauwe samenwerkingsverbanden hebben met de voornaamste leveranciers van alles wat nodig is voor het correct en goed uitvoeren van onze werkzaamheden kunnen wij deze kwaliteit altijd waarborgen. Topmateriaal zorgt immers voor topkwaliteit.

Professioneel personeel

Door de goede samenwerking met vaste collega's is ook een grote klus / verbouwing geen probleem. Omdat wij gespecialiseerd zijn in diverse werkzaamheden kunnen wij u een totaalpakket aanbieden. Voor u wel zo fijn, want u heeft maar 1 aanspreekpunt / contactpersoon en alles wordt geregeld. Zo kunnen wij u in alle gevallen het beste resultaat garanderen.

Duidelijk prijsafspraken

Voorafgaande aan al onze opdrachten maken wij duidelijke prijsafspraken. Zo weten beide partijen waar ze aan toe zijn. U weet wat u mag verwachten en wij weten wat ons te doen staat.