Wij kunnen u als stuc- en klussenbedrijf de volgende diensten aanbieden

Hieronder worden onze diensten beschreven. Neemt u gerust contact met ons op mocht u meer willen weten over J. Klinkenberg Stuc- en Klussenbedrijf.

verfspuiten

Advies

Wij staan u graag met raad en daad terzij, en komen gerust even langs om de werkzaamheden ter plaatse te bekijken, waarna u snel onze vrijblijvende offerte ontvangt. Wij denken graag met u mee om uw ideeen zo goed mogelijk te verwezenlijken en kunnen u hierin adviseren.

Diverse soorten stucwerk

Bij ons kunt u terecht voor praktisch alle soorten stucwerk in verscheidene kleuren en uitvoeringen. Een aantal hiervan zijn sierpleisters (zoals bijvoorbeeld spachtelputz), Spack(spuit)werk, schuurwerk en (glad) pleisterwerk. Het is ook mogelijk om plafonds te verfraaien met plinten, lijstwerk, en rozetten. Ook voor het sauzen van de muren kunt u bij ons terecht. Op de fotopagina ziet u voorbeelden van enkele uitvoeringen van stucwerk. Graag komen wij bij u langs om voorbeelden te laten zien van diverse stucwerk, korreldiktes, diverse soorten lijsten en kleurenwaaiers.  

Klussen en verbouwingen

Kleine klussen en grote verbouwingen, niets is ons te veel. Van het aanleggen van een buitenkraan of het plaatsen van een nieuw kozijn, tot het installeren van een keuken, verbouwen van een badkamer of het renoveren van de zolder. Kijk op de fotopagina voor enkele voorbeelden van verbouwingen die reeds door ons zijn uitgevoerd. Voor alle werkzaamheden maken wij een offerte op maat. Ook voor het leveren van materialen kunt u bij ons terecht. Door onze contacten met leveranciers kunnen wij u van de nodige materialen voorzien. Zo bent u er altijd zeker van het juiste materiaal in huis te hebben voor de klus.